default_mobilelogo

Tel.: +36 (70) 264 0581

A vendégek asztalainál közvetlen közelről mutatom be a bűvész trükkjeimet hétköznapi tárgyakkal, főként kártyával, érmékkel, poharakkal és golyókkal. 1-1 asztalnál igénynek megfelelően 10-15 percet tartózkodom. Kiválóan kitölti a várakozási időt étkezés közben - akár két fogás között is. Ajánlom céges rendezvényekre, fogadásokra, bálokra, kisebb társaságoknak és esküvőt követő lakodalmak alkalmával.

A gyermekek nem csak hisznek a csodákban, de igénylik is azt! Kiváló meglepetés születésnapra, névnapra, gyerekzsúrra, a gyerekek interaktív bevonásával, akár az Ön otthonában is. Farsangra, gyereknapra, óvodai és iskolai rendezvényekre, családi napokra ajánlom. A műsoridő 30-60 perc. Budapesten az Ön lakásán bűvész - Mikulás műsor rendelhető.

Látványos zenés show-műsor sok éves tapasztalattal 25percben galambokkal, vagy a nélkül tüzes, látványos pyrotechnikai elemekkel fűszerezve. Különböző tárgyak megjelentetése, eltüntetése, átváltoztatása, gömblebegtetés és asztaltáncoltatás szabadtéri színpadon is.

Zene nélküli szöveges humoros műsor 60 percben. Farsangra, majálisra, fesztiválokra, bármilyen céges rendezvényre, termék bemutatókra, művelődési házak figyelmébe ajánlom!

Unatkozó vendégeit bízza Rám! A zenészek pihenő ideje alatt, vagy az étkezések közti szünetekben kiváló időt kitöltő program.

Interaktív, misztikus műsor a bűvészet erejével. Gondolatolvasás, jóslás, kanálhajlítás, teleportálás, pszichokinézis a hatodik érzékkel, - vagy még sem?